Політика конфіденційності

ЗГОДУ НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ І ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ САЙТУ

Green Forest, в особі Нінік Руслан Дмитрович, який діє на підставі Статуту (далі - «Компанія»), з одного боку, і Користувач сайту (далі також - «Користувач»), який приймає і погоджується з умовами даного «Угоди на обробку персональних даних і політики конфіденційності сайту »(далі - Договір), шляхом приєднання користувача з умовами даного Договору, в порядку, передбаченому цим Договором, умови якого передбачають наступне:

1. Загальні положення

1.1. Даний Договір розроблений відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.
Цей Договір є публічним договором приєднання.
1.2. Користувач сайту при відвідуванні ресурсів даного сайту підтверджує свою згоду з правилами та вимогами Договору. У разі, якщо Користувач сайту не дає згоду про умови Договору, він зобов'язаний покинути сайт і утриматися від його відвідин в майбутньому.
1.3 Компанія залишає за собою право вносити зміни в текст цього Договору без будь-якого спеціального повідомлення про це Користувача шляхом публікації нової редакції Договору на Сайті. .
1.4. Порядок надання згоди передбачає:
1.4.1. використання будь-якої з функцій або сервісів Сайту.
1.4.2. реєстрацію на Сайті (в тому числі, через акаунти в інших мережах)
1.4.3. вказівки своїх даних в форму «Ваше ім'я» і / або «Ваш e-mail» на Сайті;
1.4.4. вказівка ​​і / або вказівки «я згоден на обробку персональних даних» при використанні сервісу Сайту.
1.5. Користувач Сайту не має права розміщувати інформацію, використовувати сайт, якщо він не згоден з політикою збереження конфіденційності або він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди або обмежений в своїх правах відповідно до закону, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.
1.6. Збереження персональних даних користувача сайту буде проводитися Booyya, за адресою: м .. Київ, вул. Драгомирова, 3, кв.3.
1.7. Даний Договір діє з «20» вересня 2020 і буде оновлюватися в міру необхідності і / або в результаті змін чинного законодавства.

2.Терміни і визначення

"Компанія" - власник сайту - Green Forest, в особі Нінік Руслан Дмитрович, адреса :. Київ, вул. Драгомирова, 3, кв.3, код ЄДРПОУ 36186875.
"Сайт" - https://booyya.com і всі інші його елементи / розділи / частини / веб-сторінки, розміщенні по вказаним посиланням.
"Користувач" (або "Учасники") - будь-яка фізична / юридична особа (або програми, які дозволяють використовувати сайт - «Роботи»), незалежно від правового статусу та дієздатності, які здійснюють використання будь-якої з функцій або сервісів Сайту.
"Реєстрація на сайті" (далі також - «Реєстрація») - процес повідомлення Сайту особистих даних для подальшого доступу до додаткових сервісів або доступу до ресурсів, які не можуть використовувати незареєстрований користувач. "База даних" - сукупність відомостей (інформації, даних) в комп'ютерних файлах і Система управління базами даних.
"Матеріали" - текст відомостей (інформації, даних), фотографії, графіка, повідомлення, аудіо- (відео-) записи, програмні коди, коментарі та інші матеріали.
"Інформація" - будь-які відомості, тексти, посилання, графічні, відео- та аудіо об'єкти, Матеріали.

3.Ограніченія згідно із розділом Про приватну

3.1. Користувач сайту повинен дотримуватися наступних правил:
3.1.1. не використовувати сайт неналежним чином, не намагатися впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;
3.1.2. використовувати сайт тільки відповідно до норм українського законодавства;
3.1.3. в разі порушення умов договору або при наявності підозри в порушенні умов Договору Адміністратор має право призупинити або повністю закрити користувачеві сайту доступ до сайту по IP адресою користувача сайту.
3.2. Компанія може в будь-який час переглянути цей Договір і оновити його. Користувач сайту має зобов'язання щодо цих змін і повинен відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Договору.

4. Права користувача сайту

4.1. Користувач сайту має право:
4.1.1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
4.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
4.1.3. на доступ до своїх персональних даних;
4.1.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
4.1.5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
4.1.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
4.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;
4.1.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
4.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
4.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
4.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
4.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
4.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
4.2. Розпорядження персональними даними Користувача Сайту, обмеженого в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.

5.Цілі збору персональних даних

5.1. Компанія збирає і використовує персональні дані користувача сайту для кращого надання необхідних послуг та інформації, а також, щоб:
5.1.1. відповідати на питання і запити;
5.1.2. обробляти замовлення;
5.1.3. регулювати або іншим способом виконувати свої зобов'язання в зв'язку з будь-яким договором, укладеним з Компанією;
5.1.4. запобігати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими послугами, наданими Користувачеві Сайту
5.1.5. створювати продукти або послуги, що відповідають потребам користувача Сайту
5.1.6. оперативно реагувати на можливі скарги, пов'язані з недоліками наданих послуг.
5.2. Компанія може використовувати персональні дані в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими шляхом відправки SMS, електронних повідомлень, VIBER).
5.3. Крім випадків, встановлених цією політикою конфіденційності, Компанія не стане розкривати будь-яку персональну інформацію, якщо тільки Компанія буде зобов'язана зробити це згідно із законом або якщо така дія необхідна для захисту або запобігання наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів / клієнтів та інших осіб.

6. Використання персональної інформації, наданої на інших сайтах

6.1. На сайті Компанії можуть бути посилання на інші сайти або Користувач сайту може перейти на сайт компанії за посиланням з іншого сайту.
6.2. Компанія не відповідає за політику конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.

7. Політика файлів cookie, використання Google Analytics

7.1. При роботі сайту Компанією використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш сайт повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності використання сайтом Компанія використовує функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.
7.2. Користувач сайту може налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.
7.3. За допомогою Google Analytics Компанія збирає статистику про відвідування сайту, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, інтернет-провайдерів і країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після сайту і т.д.

8. Інші положення

8.1. Компанія вживає заходів, щоб інформація на даному Сайті була достовірною. Однак Компанія не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.
8.2. Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Компанії.
8.3 Користувач, який бажає заблокувати або уточнити персональні дані, передану Компанії, або припинити її обробку, може звернутися до Компанії через форму зворотного зв'язку на Сайті або за реквізитами Компанії.
8.4. Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки. Робота деяких можливостей Компанії, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення інформації (включаючи платні сервіси).
8.5. Персональні дані користувача зберігаються до моменту їх видалення з Бази даних Компанії за письмовою заявкою Користувача. Достатнім повідомленням Користувача про видалення / скасування обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямована на електронну пошту, вказану Користувачем. У разі зазначення користувачем власного електронної поштової адреси, повідомлення користувачу не надсилається.
8.6. Користувач згоден з Договором, а також з передачею і обробкою даних.
Користувач підтверджує своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують його дієздатність.
8.7. Користувач сайту має право особисто дізнатися більше інформації, яку зберігає Компанія, і зробити правки при необхідності.

9. Реквізити Компанії:

ПП «Грін Форест»
ЄДРПОУ 36186875
Юридична адреса: М. Київ, вул. Драгомирова, 3,3.
тел. 0 800 750 167
e-mail: booyya.booyya@gmail.com

Приєднуйся до світу цікавої англійської!
або

Входячи в BOOYYA ви приймаєте наші
Угоду користувача і Політику конфіденційності

Зачекались вас:)
або
Забули пароль?
Зареєструватися

Входячи в BOOYYA ви приймаєте наші
Угоду користувача і Політику конфіденційності

напиши нам
Ваше повідомлення успішно відправлено!
Забули пароль?

Пароль був відправлений

Курс доданий в корзину де його можна оплатити:)
перейти у корзину продовжити покупки